VACATURES

Per direct klantgerichte medewerker Verhuur en Informatie, Fulltime, Leiden * Vervuld

Blijf je ook na 40 telefoongesprekken rustig? Ben je onder alle omstandigheden klantgericht en blijf je goed luisteren? Vind je het leuk om jouw klanten zo goed mogelijk en zo snel mogelijk  te helpen? Vind je het een uitdaging om met veel verschillende mensen om te gaan? Kun je zelfstandig werken, maar ben je wel graag onderdeel van een team? Spreek je Nederlands en Engels? Ben je vanaf 1 januari tot eind juli 2017 beschikbaar voor  36 – 40 uur per week?

De opdrachtgever:

Bij deze opdrachtgever draait alles om huisvesting. Zij beheren woningen in de regio’s Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer en Leiden. In de komende jaren komen daar nog enkele duizenden bij. Ze beheren de woningen en ondersteunen hun huurders met veel zorg en aandacht.

Functieprofiel:

De functie is gericht op het optimaal bedienen van de klanten en potentiële klanten van de organisatie.  De functie is ontstaan om extra ondersteuning te kunnen bieden in drukke periodes. De werkzaamheden van de medewerker Verhuur & Informatie lopen via het klantcontactcentrum en bestaan hoofdzakelijk uit het telefonisch- en digitaal beantwoorden van vragen van huurders en woningzoekenden. Naast deze werkzaamheden kan je ook worden ingezet voor baliewerkzaamheden. De taken concentreren zich op informatievoorziening rondom huisvesting en op werkzaamheden rondom het verhuurproces en de verhuuradministratie. Je kunt hierbij denken aan het afsluiten van huurcontracten, het controleren van documenten, het beantwoorden van vragen over ons woningaanbod en de administratieve verwerking van gegevens.

Functie-eisen:

 • Je hebt ervaring met het werken in een klantenservice omgeving
 • je hebt een goede telefoonstem
 • je hebt een klantgerichte  en dienstverlenende instelling
 • je bent analytisch en kunt prioriteiten stellen
 • je kunt zelfstandig en in een team werken
 • je bent fulltime beschikbaar
 • je bent woonachtig in de regio Leiden
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • je bent computervaardig
 • je bent tot eind juli 2017 inzetbaar

Wij bieden je:

 • een afwisselende functie
 • werken in een leuk gedreven team
 • de mogelijkheid om hier tot eind juli 2017 te werken

 

 

Per direct calculator die binnen de lijntjes buiten de gebaande paden denkt en werkt, fulltime, Delft

Ben jij die calculator die, als het nodig is, de weg buiten de gebaande paden vindt? Doorzie je snel waar welke oplossing werkt? Ben je niet snel uit het veld te slaan?

Over de organisatie:

Deze organisatie levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 700 medewerkers vormen ze een uniek bedrijf. Techniek zit ze in het bloed en ze zijn trots op wat ze als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn ze groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij hun opdrachtgevers.
De medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers. Kortom, hun mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Functieprofiel:

De businessunit Managed- en Mobile Solutions van deze organisatie heeft veel ervaring in het aanbieden van geavanceerde comunicatie- en netwerkoplossingen. Zij doen dit voor verschillende sectoren zoals havengebieden, professionals services, industrie en de mission critical omgevingen en zorg. Als calculator werk je in het hart van de business en speel je een belangrijke rol in de aanbiedingsfase van kleine en grote uitvragen op het gebied van bovenstaande oplossingen. Jouw focus ligt enerzijds op de kleine en middelgrote projecten rondom de Randstad en anderzijds op complexe en multidisciplinaire projecten waar een groot meerjarig (service) contract aan ten grondslag ligt. Denk aan klanten als Schiphol, grote ziekhuizen of meldkamers van de Politie. Jouw rol is afwisselende omdat je betrokken bent bij tenders en bij de uitvoering. Je bent dus tendermanager en kostprijsdeskundige.

Taken:

• Je hebt een coördinerende rol bij (tender) aanbiedingen
• Je levert een bijdrage aan het bedenken en berekenen van de meest optimale manier om een project succesvol uit te voeren
• Samen met de verantwoordelijke manager bepaal je de kostprijs
• Je beoordeelt prijzen van onderaannemers, inhuurdiensten en leveranciers
• Tijdens en na uitvoering van een project evalueer je de diensten op basis van nacalculatie
• Aan de hand van bestek of tenderdocumenten zorg je voor het tijdig en juist opstellen van de projectkosten of –begroting
• Je bent vraagbaak voor het projectteam

Functie-eisen:

• Hbo-diploma (richting techniek)
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij een vergelijkbare organisatie
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je hebt een klantgerichte houding
• Je stelt de vraag achter de vraag om verwachtingen te kunnen overtreffen
• Je bent creatief en denkt buiten de gebaande paden
• Je bent ook buiten kantooruren indien nodig beschikbaar
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden je:

Werken in een organisatie met korte lijnen, in een prettige en informele sfeer.
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Ontwikkelingsmogelijkheden

Per direct gedreven en ondernemende accountmanager interieurbouw, fulltime, Randstad

Ben jij die gedreven en ondernemende accountmanager interieurbouw, zoals omschreven in deze brief?

Beste……,

Welkom bij Mirato, fijn dat je er bent.

We hebben, na een intensieve werving- en selectieperiode, via Zetzetin, juist voor jou gekozen. Jij zet Mirato, door jouw ondernemende persoonlijkheid en expertise op het gebied van interieurprojecten aan tafel bij relevante vastgoedpartijen.

Gelukkig heb jij al ervaring met het aangaan van verbinding in het marktsegment waar Mirato wil groeien; de zakelijke markt. Jouw kwaliteit ligt in het leggen van het eerste contact en het maken van verbinding met onze potentiele klanten. Je weet en voelt intuïtief waar en op welke manier je die eerste contacten kunt leggen. Je netwerk omvat makelaars, vastgoedeigenaren, asset managers en je kent daarnaast veel relevante bedrijven uit de keten. Jouw drive komt overeen met die van Mirato; Je wil het verschil maken. Je inlevingsvermogen, je oprechte interesse in de business case van de potentiële klant en je vermogen om te luisteren zorgen ervoor dat je onderscheidend bent. Je ben in staat onze interieurarchitect aan tafel te krijgen bij potentiële opdrachtgevers, zodat zij de missie en de visie van de opdrachtgevers kan vertalen in een inspirerend interieurplan. Als team zijn jullie vooruitstrevend en innovatief waar dat kan en meer behoudend waar dat moet.

Je bent in staat om een kostenbegroting op te stellen en deze bij de klant toe te lichten en zo nodig te verdedigen. Uiteraard wordt je hierin intern ondersteund. Je bent doelgericht en dat betekent concreet dat je in staat bent zelfstandig de order te sluiten. Onze projectleider organiseert de daadwerkelijke realisatie van het project; jij blijft natuurlijk wel betrokken maar meer op de achtergrond. Uiteraard evalueer je de opgeleverde projecten zowel intern als bij de klant en legt dit vast volgens onze ISO 9001 procedures.

Bij Mirato werkt een hecht team van professionals. De standplaats is Sassenheim maar ons werkgebied beslaat de gehele Randstad. Je bent veel onderweg. We werken flexibel; dat wil zeggen niet van 8:00 uur tot 17:00 uur maar wanneer het nodig is. Als je op kantoor bent, lunchen we met zijn allen en we halen ook altijd koffie voor elkaar. Dat en nog meer vertellen Maartje en Corné je allemaal tijdens je inwerktraject. Je werkplek is ingericht, je auto, laptop en telefoon zijn klaar voor gebruik. We beloven dat we tijd voor je maken, je vragen eerlijk beantwoorden, onze kennis delen en je helpen waar we kunnen om samen nog succesvoller te worden.

Groeten,

Sander, Corne, Maartje, Carlo, Martien, Irene, Marjolein, Marcin, Guy, Waldek en Dariusz

Herken je jezelf of ken je iemand anders die voldoet aan deze beschrijving? Bel Lysette van Zijl van Zetzetin via 06-14481505 of stuur haar een e-mail via info@zetzetin.nl.

Per direct langdurige opdracht voor een stressbestendige meertalige gastvrouw, Aalsmeer 12 uur per week * Vervuld

Heb je ook ogen in je achterhoofd? Ben je een vroege vogel (06:45 uur beginnen)? Is jouw klant altijd koning? Vind je het leuk als geen dag hetzelfde is? Doe je graag meerdere taken tegelijk? Spreek je ook Engels en Duits (Frans is een pre)? Ben je per direct beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag (12 uur per week) ?

Over de organisatie:

Mijn opdrachtgever is de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Het is een informele organisatie die altijd in beweging is. Binnen het huidige team van het bezoekerscentrum is er per direct behoefte aan extra medewerkers.

 Functie omschrijving:

Jij ben samen met het team verantwoordelijk voor het bezoekerscentrum. Het bezoekerscentrum is geopend tussen 6:45 uur en 11:00 uur.

Afhankelijk van jouw rooster start je dag om 06:45. Je ontvangt de bezoekers met een open en gastvrije houding. Je wijst hen de weg en beantwoordt hun vragen (ook in het Engels, Duits en mogelijk in het Frans). Daarnaast neem je de binnenkomende telefoon gesprekken aan. Je behandelt aanvragen en reserveringen voor guided tours.

Samen zorgen jullie ook voor een “schone” mailbox. Je beantwoordt vragen, stuurt vragen door en handelt de zaken af. Je zorgt verder voor de verkoop en controle van entreebewijzen, het verkopen en bijvullen van artikelen in de winkel. Na 11:00 uur maak je de kassa op en zorg je voor een opgeruimde werkplek en winkel. Dan vertrek je rond 12:15 naar huis.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • MBO-HBO werk en denkniveau hebt
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie hebt
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • met consumenten en buitenlandse delegaties om kunt gaan
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • een energieke, enthousiaste uitstraling hebt
 • naast ABN, ook Engels en Duits spreekt, Frans is een pre
 • woonachtig bent in de omgeving van Aalsmeer

 Wij bieden je:

 • een leuke afwisselend baan
 • gratis parkeerplek (reiskostenvergoeding)
 • marktconform salaris
 • de opdracht duurt tot augustus 2017

 

 

 

 

 

16 September 2011

Jeetje, het is vandaag 16 september 2016. Misschien ben je jarig, is het je trouwdag of is het gewoon een vrijdag. Voor mij is 16 september een mijlpaal: Zetzetin bestaat vijf jaar.

Hoe het begon

Ik werkte al 12 jaar als leidinggevende bij een uitzendorganisatie. De collega’s, auto, salaris en de zekerheid van een vast inkomen waren fantastisch. Het gebrek aan uitdaging, groei en de druk op het behalen van KPI’s niet. Lijstjes bijhouden waren een doel geworden en droegen niet per se bij aan een beter resultaat. Ik miste vrijheid, uitdaging en ik snakte naar koud zweet op mijn rug. Ik paste niet meer.

Ergens begin september 2011 zat ik bij een van mijn klanten aan tafel en kwam de gouden kans. Carola van Abvakabo zocht een teamleider voor 3 maanden. Ik zou de juiste kandidaat gaan werven en selecteren, belangrijk waren kennis op het gebied van klant contact en leidinggevende ervaring.  Op de terugweg naar huis wist ik ineens: dit is mijn kans, ik heb de juiste kennis en ervaring en kan met deze opdracht voor mezelf gaan beginnen. Ik solliciteerde, werd aangenomen en kreeg direct het gewenste koude zweet.

Het regelen kon beginnen

Thuis noemen ze mij Zet, na snel veel nadenken werd de naam van mijn bedrijf Zetzetin. Ik stond er totaal niet bij stil dat je Zetzetin op verschillende manieren kan schrijven (ook als ZZin dus..) en je het altijd moet spellen. Voor de prijs van een goed flesje drank, ontwierp Freek mijn logo. Tot nu helpt hij mij als ik tegen grafische vormgeving of andere zaken aanloop. Als groentje is het zo belangrijk dat je mensen tegenkomt die je op weg helpen. Freek is er voor mij een van.

Ik ben Carola nog altijd dankbaar dat zij mij heeft aangenomen. Ik had met grote regelmaat het angstzweet op mijn rug staan en werd tot in mijn tenen uitgedaagd door nieuwe mensen en situaties. Na vijf maanden kwam er een einde aan deze geweldige opdracht en toen kwam er… niks, natuurlijk. Behalve dan een zwart gat. Ik had helemaal niet nagedacht, laat staan tijd besteedt aan het vinden van een volgende opdracht.

Na dat eerste zwarte gat heb ik er nog een aantal meegemaakt. Tijden waarin je niet weet waar je ook al weer goed in bent, waarom mensen je zouden vragen of een opdracht zouden geven. Zo geweldig onderscheidend ben je namelijk niet, denk je. En stel dat je dan een opdracht krijgt die je helemaal niet aankan of waar je helemaal geen energie van krijgt.

Mooie fouten maken

In het begin vergat ik regelmatig dat mijn normen en waarden toch wel in de buurt moesten liggen bij die van de organisatie waar ik voor werkte. Sales gesprekken voeren voor iemand anders kan ik niet. Werken voor een veel te laag tarief is slecht voor mijn zelfvertrouwen en portemonnee. Opdrachten aannemen, omdat iets beter is dan niets. Mijn eigenwaarde af laten hangen van het wel of niet hebben van een betaalde opdracht. Stuk voor stuk mooie en vooral leerzame fouten.

Twee jaar geleden gaf ik een langlopende opdracht terug, omdat het niet meer paste. Dat was een spannende beslissing, omdat ik niet direct een nieuwe opdracht had. Tegelijkertijd voelde het geweldig. Ik had ruimte gemaakt om opnieuw te kijken waar ik nou goed in was en waar ik heel blij van werd.  Mijn man vroeg mij om een nieuwe medewerker voor zijn werkgever te zoeken. Ik had niks beters te doen en bijna geen geld meer op de bank.  Geheel tegen mijn eigen verwachting werd ik voor een tweede keer in mijn leven gegrepen door het matchen van mensen. Opnieuw zocht ik die ene kandidaat die zou passen bij mijn nieuwe opdrachtgever. Ik vond hem en ik vond niet alleen die kandidaat. Ik vond ook mijn richting voor Zetzetin. Na drie jaar verschillende dingen te hebben gedaan, veel te hebben geleerd kwam ik twee jaar geleden “thuis”.

Zetzetin

Ik wil bedrijven helpen hun doelstellingen te behalen door hen in contact te brengen met de mensen die bij hen passen en verder brengen. Kort gezegd werving, selectie, uitzenden en detacheren van mensen. Het grootste verschil met in loondienst zijn is dat niemand mij zegt dat ik de kandidaat moet plaatsen waar ik de hoogste marge kan behalen. Bij Zetzetin wil ik vanuit mijn hart écht de juiste mensen met elkaar verbinden. Natuurlijk moet ik daar mijn boterham mee verdienen, maar niet tegen elke prijs.

Ik ben trots op de afgelopen vijf jaar en had niks willen missen. Ik ben blij met de mensen die ik onderweg ben tegengekomen. Zonder hen had ik minder geleerd, minder lol gehad en minder vaak in de spiegel gekeken. Ik hoop dat ik voor hen van een zelfde betekenis ben geweest. Vooruitkijkend staat het aanbrengen van meer focus op mijn lijstje. Maar nu eerst een feestje!

 

 

 

Solliciteren, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

Kassa juf en nagelspecialiste

“Ik word kassa juf en nagelspecialiste”. Dit antwoord geeft mijn dochter Juul van 8 jaar, als je haar vraagt wat ze later wil worden als ze groot is. De kassa juf is voor haar magisch, net als de piepjes die je hoort als je de boodschappen langs de scanner haalt. Een paar weken geleden zei ik tegen haar: “Misschien kun je wel een keer meekijken met een kassa juf, dan kun je zien wat ze allemaal doet”. Een paar weken hoorde ik Juul daar niet meer over, maar tijdens het boodschappen doen vroeg ze: “Mam, wanneer mag ik een keer meekijken? Jij zei toch dat ik een keer stagiaire mag lopen.” Grinnikend zei ik: “Als je dat graag wil, dan moet je dat zelf gaan vragen”.  Dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen. Samen met haar grote zus Pien en een dosis moed onder haar arm, liep ze direct op de eerste kassa juf af. “Mevrouw mag ik hier misschien stagiaire lopen?”. Deze lieve kassa juf (ik kies haar zelf altijd uit als ik boodschappen doe, ook als ik dan wat langer moet wachten), reageerde heel aardig. Ze stelde Juul een paar vragen en ging even met haar baas overleggen. Nou is het morgen zover. Juul zit vanaf 9:30 gepoetst, gesteven en met een dikke glimlach achter kassa 1, bij Albert Heijn, samen met die lieve kassa juf. En ik, ik doe morgen boodschappen die ik helemaal niet nodig heb en ben apetrots op haar moed en doorzettingsvermogen. Zo zie je maar, als je iets graag wil, ga ervoor! Nee heb je en ja kun je krijgen. Zelfs als je 8 jaar bent.

Per direct Salarisadministrateur, 16-24 uur per week, Zoetermeer * Vervuld

Zorg jij altijd op tijd voor een correcte salarisbetaling? Denk je vooruit en zorg je dat bepaalde situaties niet kunnen ontstaan? Weet jij altijd zeker dat jouw werk klopt? Mis jij nooit een deadline?

Over de organisatie:

 Mijn opdrachtgever is een kleine professionele organisatie. Zij richten zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor hun klanten regelen zij de administratieve, fiscale en financiële zaken, uiteraard via een online portal. De klant staat echt centraal, dat merken ze door de korte communicatielijnen, de proactieve houding en de oprechte betrokkenheid van alle medewerkers.

Functieomschrijving:

 Je bent, samen met een klein team, verantwoordelijk voor de totale verwerking van de salarissen.

Je ontvangt en/of verzamelt informatie over mutaties in betalingen van salarissen, inhoudingen, premies en belastingen, declaraties en onkostenvergoedingen. Je controleert en verwerkt deze informatie in het systeem, zodat de juiste salarissen worden betaald. Je maakt de salarisstroken gereed en voegt waar nodig andere documenten toe. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en externe instanties. Je beantwoordt alle voorkomende vragen, zoekt zaken uit en houdt de klanten op de hoogte.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • het diploma Praktijk Diploma Loonadministratie hebt,
 • recente werkervaring (minimaal 3 jaar) hebt als salarisadministrateur
 • ervaring hebt met het loonpakket van Loket
 • accuraat en foutloos werkt
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • woonachtig bent in de regio Haaglanden
 • 16-24 uur per week beschikbaar bent

 Wij bieden je:

 • een leuke afwisselend functie binnen een klein team
 • een marktconform salaris
 • een contract bij de opdrachtgever

 

 

 

 

 

Per direct Assistent Accountant, 32-40 uur per week, Zoetermeer * Vervuld

Ben je net of bijna klaar met je studie (Accountancy/Bedrijfseconomie)? Weet jij snel welke wensen en behoeften jouw klant heeft? Kun je, je makkelijk aan verschillende soorten mensen aanpassen? Heb je een oplossingsgerichte houding? Kun je zowel zelfstandig als in een team functioneren?

Over de organisatie:

De opdrachtgever is een kleine professionele organisatie. Zij richten zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor hun klanten regelen zij de administratieve, fiscale en financiële zaken, uiteraard via een online portal. De klant staat echt centraal, dat merken ze door de korte communicatielijnen, de proactieve houding en de oprechte betrokkenheid van alle medewerkers.

Functieomschrijving:

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de klanten van deze organisatie. Je levert correct ingeboekte cliënt-administraties in het online boekhoudprogramma’s. Je stelt de tussentijdse cijfers en prognoses op. Waarbij je, jouw klant, continu adviseert over (on)mogelijkheden. Daarnaast bereid je de fiscale aangifte voor (OB, IB, LB en VPB). Je monitort de voorgang en kwaliteit van de (online) dienstverlening. Je helpt en begeleidt klanten bij de digitale aanlevering of verwerking van hun administratie. Je verzorgt de KPI-dashboards en managementrapportage met actuele stuurinformatie.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde HBO-BE/Accountancy of SPD hebt,
 • accuraat bent,
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • feeling met ICT hebt,
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • een energieke, enthousiaste uitstraling hebt
 • woonachtig bent in de regio Haaglanden

Wij bieden je:

 • een leuke afwisselend functie binnen een klein team
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • een marktconform salaris
 • een contract bij de opdrachtgever

 

 

 

 

Per direct (junior) Projectleider Kranen, Takels en Valbeveiliging, regio Rotterdam * Vervuld

Combineer jij technische kennis (werktuigbouwkunde/elektrotechniek) met commerciële vaardigheden? Vind je het juist leuk als geen dag hetzelfde is? Ben je creatief in het vinden van oplossingen? Pas je, je automatisch aan verschillende soorten klanten aan? Ben je gedreven om van elke prospect een klant te maken?

Over de organisatie:

 Mijn opdrachtgever heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van Staalkabel, Hijs- en Heftechniek. Met 400 medewerker heeft mijn opdrachtgever een leidende positie in de markt. Zij inspecteren, certificeren en onderhouden hijs- en heftmiddelen zowel in eigen werkplaats als op locatie. Daarnaast groeien ze met de markt mee op het gebied van kranen, valbeveiliging en staalkabelprojecten

 Functieomschrijving:

 Jij bent verantwoordelijk voor het verkopen, voorbereiden, begeleiden en coördineren van jouw projecten. Dit betekent dat je dagelijks contact met klanten hebt om hun vragen te beantwoorden. Je geeft hen op basis van jouw technische kennis, inzicht en ervaring het beste advies. Daar waar nodig onderhandel je over de juiste prijs. Je koopt zelf de benodigde materialen in. Natuurlijk ben je regelmatig op locatie om een goed inzicht te krijgen in de situatie van je klant of om te kijken of jouw project naar behoren loopt. Mocht het nodig zijn dan kun je bijsturen en rond je het project met een tevreden klant af die zeker bij je terugkomt.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • MBO-HBO werk en denkniveau hebt (werktuigbouwkunde/Elektrotechniek)
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie hebt (pre)
 • Autocad en het MS Officepakket beheerst
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • een energieke, enthousiaste uitstraling hebt
 • naast ABN, ook Engels spreekt
 • woonachtig bent in de omgeving van Rotterdam

 Wij bieden je:

 • een boeiende en verantwoordelijke functie
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • een open en informele werksfeer