Per direct klantgerichte medewerker Verhuur en Informatie, Fulltime, Leiden * Vervuld

Blijf je ook na 40 telefoongesprekken rustig? Ben je onder alle omstandigheden klantgericht en blijf je goed luisteren? Vind je het leuk om jouw klanten zo goed mogelijk en zo snel mogelijk  te helpen? Vind je het een uitdaging om met veel verschillende mensen om te gaan? Kun je zelfstandig werken, maar ben je wel graag onderdeel van een team? Spreek je Nederlands en Engels? Ben je vanaf 1 januari tot eind juli 2017 beschikbaar voor  36 – 40 uur per week?

De opdrachtgever:

Bij deze opdrachtgever draait alles om huisvesting. Zij beheren woningen in de regio’s Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer en Leiden. In de komende jaren komen daar nog enkele duizenden bij. Ze beheren de woningen en ondersteunen hun huurders met veel zorg en aandacht.

Functieprofiel:

De functie is gericht op het optimaal bedienen van de klanten en potentiële klanten van de organisatie.  De functie is ontstaan om extra ondersteuning te kunnen bieden in drukke periodes. De werkzaamheden van de medewerker Verhuur & Informatie lopen via het klantcontactcentrum en bestaan hoofdzakelijk uit het telefonisch- en digitaal beantwoorden van vragen van huurders en woningzoekenden. Naast deze werkzaamheden kan je ook worden ingezet voor baliewerkzaamheden. De taken concentreren zich op informatievoorziening rondom huisvesting en op werkzaamheden rondom het verhuurproces en de verhuuradministratie. Je kunt hierbij denken aan het afsluiten van huurcontracten, het controleren van documenten, het beantwoorden van vragen over ons woningaanbod en de administratieve verwerking van gegevens.

Functie-eisen:

 • Je hebt ervaring met het werken in een klantenservice omgeving
 • je hebt een goede telefoonstem
 • je hebt een klantgerichte  en dienstverlenende instelling
 • je bent analytisch en kunt prioriteiten stellen
 • je kunt zelfstandig en in een team werken
 • je bent fulltime beschikbaar
 • je bent woonachtig in de regio Leiden
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • je bent computervaardig
 • je bent tot eind juli 2017 inzetbaar

Wij bieden je:

 • een afwisselende functie
 • werken in een leuk gedreven team
 • de mogelijkheid om hier tot eind juli 2017 te werken

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie