Per direct gedreven en ondernemende accountmanager interieurbouw, fulltime, Randstad

Ben jij die gedreven en ondernemende accountmanager interieurbouw, zoals omschreven in deze brief?

Beste……,

Welkom bij Mirato, fijn dat je er bent.

We hebben, na een intensieve werving- en selectieperiode, via Zetzetin, juist voor jou gekozen. Jij zet Mirato, door jouw ondernemende persoonlijkheid en expertise op het gebied van interieurprojecten aan tafel bij relevante vastgoedpartijen.

Gelukkig heb jij al ervaring met het aangaan van verbinding in het marktsegment waar Mirato wil groeien; de zakelijke markt. Jouw kwaliteit ligt in het leggen van het eerste contact en het maken van verbinding met onze potentiele klanten. Je weet en voelt intuïtief waar en op welke manier je die eerste contacten kunt leggen. Je netwerk omvat makelaars, vastgoedeigenaren, asset managers en je kent daarnaast veel relevante bedrijven uit de keten. Jouw drive komt overeen met die van Mirato; Je wil het verschil maken. Je inlevingsvermogen, je oprechte interesse in de business case van de potentiële klant en je vermogen om te luisteren zorgen ervoor dat je onderscheidend bent. Je ben in staat onze interieurarchitect aan tafel te krijgen bij potentiële opdrachtgevers, zodat zij de missie en de visie van de opdrachtgevers kan vertalen in een inspirerend interieurplan. Als team zijn jullie vooruitstrevend en innovatief waar dat kan en meer behoudend waar dat moet.

Je bent in staat om een kostenbegroting op te stellen en deze bij de klant toe te lichten en zo nodig te verdedigen. Uiteraard wordt je hierin intern ondersteund. Je bent doelgericht en dat betekent concreet dat je in staat bent zelfstandig de order te sluiten. Onze projectleider organiseert de daadwerkelijke realisatie van het project; jij blijft natuurlijk wel betrokken maar meer op de achtergrond. Uiteraard evalueer je de opgeleverde projecten zowel intern als bij de klant en legt dit vast volgens onze ISO 9001 procedures.

Bij Mirato werkt een hecht team van professionals. De standplaats is Sassenheim maar ons werkgebied beslaat de gehele Randstad. Je bent veel onderweg. We werken flexibel; dat wil zeggen niet van 8:00 uur tot 17:00 uur maar wanneer het nodig is. Als je op kantoor bent, lunchen we met zijn allen en we halen ook altijd koffie voor elkaar. Dat en nog meer vertellen Maartje en Corné je allemaal tijdens je inwerktraject. Je werkplek is ingericht, je auto, laptop en telefoon zijn klaar voor gebruik. We beloven dat we tijd voor je maken, je vragen eerlijk beantwoorden, onze kennis delen en je helpen waar we kunnen om samen nog succesvoller te worden.

Groeten,

Sander, Corne, Maartje, Carlo, Martien, Irene, Marjolein, Marcin, Guy, Waldek en Dariusz

Herken je jezelf of ken je iemand anders die voldoet aan deze beschrijving? Bel Lysette van Zijl van Zetzetin via 06-14481505 of stuur haar een e-mail via info@zetzetin.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie