Per direct langdurige opdracht voor een stressbestendige meertalige gastvrouw, Aalsmeer 12 uur per week * Vervuld

Heb je ook ogen in je achterhoofd? Ben je een vroege vogel (06:45 uur beginnen)? Is jouw klant altijd koning? Vind je het leuk als geen dag hetzelfde is? Doe je graag meerdere taken tegelijk? Spreek je ook Engels en Duits (Frans is een pre)? Ben je per direct beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag (12 uur per week) ?

Over de organisatie:

Mijn opdrachtgever is de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Het is een informele organisatie die altijd in beweging is. Binnen het huidige team van het bezoekerscentrum is er per direct behoefte aan extra medewerkers.

 Functie omschrijving:

Jij ben samen met het team verantwoordelijk voor het bezoekerscentrum. Het bezoekerscentrum is geopend tussen 6:45 uur en 11:00 uur.

Afhankelijk van jouw rooster start je dag om 06:45. Je ontvangt de bezoekers met een open en gastvrije houding. Je wijst hen de weg en beantwoordt hun vragen (ook in het Engels, Duits en mogelijk in het Frans). Daarnaast neem je de binnenkomende telefoon gesprekken aan. Je behandelt aanvragen en reserveringen voor guided tours.

Samen zorgen jullie ook voor een “schone” mailbox. Je beantwoordt vragen, stuurt vragen door en handelt de zaken af. Je zorgt verder voor de verkoop en controle van entreebewijzen, het verkopen en bijvullen van artikelen in de winkel. Na 11:00 uur maak je de kassa op en zorg je voor een opgeruimde werkplek en winkel. Dan vertrek je rond 12:15 naar huis.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • MBO-HBO werk en denkniveau hebt
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie hebt
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • met consumenten en buitenlandse delegaties om kunt gaan
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • een energieke, enthousiaste uitstraling hebt
 • naast ABN, ook Engels en Duits spreekt, Frans is een pre
 • woonachtig bent in de omgeving van Aalsmeer

 Wij bieden je:

 • een leuke afwisselend baan
 • gratis parkeerplek (reiskostenvergoeding)
 • marktconform salaris
 • de opdracht duurt tot augustus 2017

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie