Per direct Assistent Accountant, 32-40 uur per week, Zoetermeer * Vervuld

Ben je net of bijna klaar met je studie (Accountancy/Bedrijfseconomie)? Weet jij snel welke wensen en behoeften jouw klant heeft? Kun je, je makkelijk aan verschillende soorten mensen aanpassen? Heb je een oplossingsgerichte houding? Kun je zowel zelfstandig als in een team functioneren?

Over de organisatie:

De opdrachtgever is een kleine professionele organisatie. Zij richten zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor hun klanten regelen zij de administratieve, fiscale en financiële zaken, uiteraard via een online portal. De klant staat echt centraal, dat merken ze door de korte communicatielijnen, de proactieve houding en de oprechte betrokkenheid van alle medewerkers.

Functieomschrijving:

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de klanten van deze organisatie. Je levert correct ingeboekte cliënt-administraties in het online boekhoudprogramma’s. Je stelt de tussentijdse cijfers en prognoses op. Waarbij je, jouw klant, continu adviseert over (on)mogelijkheden. Daarnaast bereid je de fiscale aangifte voor (OB, IB, LB en VPB). Je monitort de voorgang en kwaliteit van de (online) dienstverlening. Je helpt en begeleidt klanten bij de digitale aanlevering of verwerking van hun administratie. Je verzorgt de KPI-dashboards en managementrapportage met actuele stuurinformatie.

Functie-eisen:

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn is het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde HBO-BE/Accountancy of SPD hebt,
 • accuraat bent,
 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,
 • feeling met ICT hebt,
 • een helicopterview hebt, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent
 • een zelfstandige werkhouding hebt en ook goed kunt samenwerken
 • een energieke, enthousiaste uitstraling hebt
 • woonachtig bent in de regio Haaglanden

Wij bieden je:

 • een leuke afwisselend functie binnen een klein team
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • een marktconform salaris
 • een contract bij de opdrachtgever

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie