Creatieve marketing/communicatie professional met ervaring in ICT, Geldermalsen * Vervuld

 Zet jij , met jouw originele professionele acties, deze organisatie in de spotlights?

Combineer jij marketingkennis met saleskwaliteiten? Spreek jij de taal van de ICT wereld? Ben je altijd nieuws gierig en speel je snel en makkelijk in op ontwikkelingen? Verras jij deze organisatie en haar klanten met jouw creatieve en originele ideeën? Ben je een zelfstarter en werk je ook graag samen?

Over opdrachtgever:

 Deze organisatie is de toonaangevende software leverancier van Workforce Management Software. Zij levert oplossingen op gebied van forecasting, planning en tijdsregistratie van personeel aan de meest toonaangevende organisaties in Retail en Industrie in Europa. Zij groeien en ontwikkelen zich snel. Dit komt ook door de hoge betrokkenheid van alle medewerkers. Maandelijks worden tijdens gezamenlijke bijeenkomsten de cijfers en de ontwikkelingen besproken. Hierdoor is iedereen op de hoogte en levert vanuit zijn eigen expertise een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Er heerst een informele bedrijfscultuur en er is veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Functieprofiel:

Deze ambitieuze organisatie heeft behoefte aan een zelfstandige ervaren, creatieve marketing/communicatie- en salesprofessional. Jij zorgt voor de juiste positionering in de markt. Dit doe je door zelfstandig diverse marketing- en salesactiviteiten te bedenken en uit te voeren.

Je taken bestaan oa. uit :

 • het initiëren en opstellen van een marketing/communicatie plan dat naadloos aansluit bij de klanten en prospecten. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het uitrollen, monitoren, bijsturen en meten van jouw acties.
 • het ontwerpen, ontwikkelen en up-to-date houden van de website. Je analyseert gegevens en gebruikt deze voor nieuwe acties.
 • het organiseren van trainingen, workshops, beurzen en meetings
 • het ondersteunen van je collega’s bij het maken en opvolgen van offertes
 • het maken van presentaties
 • het actief deelnemen binnen projectteams.

Functie-eisen:

 • Afgerond marketing opleiding en NIMA-A diploma
 • 3-5 jaar aantoonbare ervaring met marketing werkzaamheden binnen de ICT
 • Kennis van SEO
 • Ervaring met Social Media
 • Ervaring met Google Adwords en Google Analytics
 • Je hebt een helicopterview
 • Je toont initiatief, bent creatief en hebt lef
 • Je kunt goed organiseren en plannen
 • Je bent gewend deadlines te halen

Wij bieden je:

 • een uitdagende functie binnen een innovatief en gestructureerd werkende organisatie
 • de mogelijkheid om met toonaangevende internationale organisaties samen te werken
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • veel ruimte en betrokkenheid bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • een goed salaris
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie